Apps van VGZ waarmee jij aan je gezondheid kunt werken

De coronacrisis heeft veel invloed op je leven. Verplicht thuiswerken, weinig sociale contacten. Misschien voel je je gespannen of heb je negatieve gevoelens. Hoe blijf je positief? En hoe zorg je goed voor jezelf? Zorgverzekeraar VGZ biedt een aantal apps en digitale workshops voor voldoende rust, balans en beweging.

Een pijnvrije rug


Heb je pijn in de onderrug? Ga aan de slag met je houding en beweging. Met het online oefenprogramma van AudioFysio kun je meteen beginnen. Gewoon thuis, op het moment dat het jou uitkomt. 

Meer informatie en downloaden AudioFysio

 

Meer grip op je leven met mindfulness

Minder stress en meer leven in het nu? Mindfulness kan je helpen. Je bent meer zelfbewust, rustig en ontspannen. Hierdoor krijg je meer energie en slaap je beter. Ook stress heeft minder vat op je. De Mindfulness coach app bevat oefeningen die je helpen om meer mindful te zijn. Maak gratis gebruik van de app. Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent. 

Meer informatie en downloaden Mindfulness coach app


Beter slapen kun je leren

Wist je dat je na een goede nachtrust fitter, alerter, creatiever en socialer bent? De impact van goed slapen op de lange termijn is nog groter. Met slaap herstel je je lichaam en geest. Genoeg redenen om aandacht te besteden aan goed slapen. 

Meer informatie en downloaden Beter Slapen app

 

Webinars ‘Voel je beter’ van huisarts Tamara de Weijer

Aandacht voor je leefstijl en je gezondheid is nu extra belangrijk. Daarom biedt VGZ haar verzekerden de gratis webinars ‘Voel je beter’. In drie webinars vertelt huisarts Tamara de Weijer hoe je succesvol je leefstijl verbetert. Als voedings- en leefstijlexpert weet ze als geen ander hoe je daarmee begint. En hoe je het op een leuke manier volhoudt.  

 

Meer tips, workshops en informatie

 

Patiëntenfederatie Nederland – eigenaar van DigitaleZorgGids.nl – kan niet garanderen dat bovenstaande producten veilig omgaan met jouw gegevens. Wij adviseren je de privacyverklaring en voorwaarden van de app goed te lezen voordat je de app installeert op je telefoon.

Lees ook 

3 betrouwbare apps die checken of jij coronaklachten hebt
4 digitale diensten van CZ die ervoor zorgen dat jij je zorg kunt ontvangen

Er zijn nog geen reacties

Reageren