Over de initiatiefnemer

DigitaleZorgGids is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties en maakt zich sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben, nu of in de toekomst. Wij geven patiënten een stem: in de spreekkamer, in de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws. Op basis van de ervaringen van patiënten zorgen we dat de zorg steeds beter aansluit bij hun wensen.

Professioneel team

Een team van professionals zorgt dat je via DigitaleZorgGids een digitaal zorgproduct vindt dat bij je past en ontdekt welke (andere) zorgverleners dit aanbieden. Het team bestaat uit onder andere functioneel beheerders, redacteuren, beleidsmedewerkers en webredacteuren. Wij werken er hard aan om DigitaleZorgGids steeds beter te maken en verder te laten groeien. Ons doel is daarbij om zoveel mogelijk reviews te verzamelen en je van goede informatie te voorzien. Want goede en duidelijke informatie versterkt jouw positie. We willen ook graag dat reviews bijdragen aan verbetering van de zorg. Daarom leest onze redactie ze allemaal door en geven we zo nodig tips, zodat je review werkt! We doen er ook alles aan om het plaatsen van ‘valse’ reviews te voorkomen.

Financiering

DigitaleZorgGids heeft geen commerciële doelstelling. De website wordt voor een groot deel betaald uit de algemene middelen van Patiëntenfederatie Nederland. We werken met steeds meer partners samen. Zo kunnen we doorgaan met DigitaleZorgGids en de website blijven verbeteren.