Hoe werkt DigitaleZorgGids?

DigitaleZorgGids is een product van Patiëntenfederatie Nederland. We bieden met DigitaleZorgGids een onafhankelijke en betrouwbare reviewsite, zonder winstoogmerk. Met uw review helpt u patiënten om een digitaal zorgproduct te kiezen. Ook voor zorgverleners is uw review nuttig. Zij lezen over welke dienst of product u tevreden bent en welke zij kunnen kiezen voor hun eigen organisatie.

Een review plaatsen

Het kost niet veel tijd om een digitaal zorgproduct te reviewen. Via de homepage vindt u de diensten en de daaronder vallende producten. Klik op een product om deze te kunnen reviewen. Op het reviewformulier geeft u sterren en beschrijft u kort uw ervaring. Vooral met uw toelichting helpt u anderen bij hun keuze. Een goede vraag hierbij is: waarom zou ik dit digitaal zorgproduct juist wel of niet aanbevelen? Als u uw review heeft verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail. Om zeker te weten dat de review van u afkomstig is, vragen we u op de bevestigingslink in dit mailtje te klikken.

Redactie controleert reviews

Onze redactie leest alle reviews die binnenkomen. Als ze voldoen aan onze gedragscode en onze technische controles doorstaan, worden ze geplaatst. De redactie controleert op e-mailadres en IP-adres. Deze twee adressen gebruikt zij om na te gaan of één persoon meerdere reviews geeft over één digitaal zorgproduct. Ons streven is om ingezonden reviews binnen één werkdag te plaatsen.