Partnerships en samenwerkingsverbanden

Voor Patiëntenfederatie Nederland is DigitaleZorgGids een manier om patiënten, zorgverleners en zorgexperts een stem en daarmee ook invloed te geven als het gaat om digitale zorgproducten. Het is daarbij van belang dat er zoveel mogelijk ervaringen op DigitaleZorgGids komen te staan. Want ervaringen van patiënten bevatten heel veel nuttige informatie. Hiervan kunnen andere organisaties gebruikmaken om zo hun zorg(producten) of diensten te verbeteren.

Samenwerking met organisaties

Om goede en bruikbare keuze-informatie op DigitaleZorgGids te presenteren, werken we ook samen met veel andere organisaties. Samen met patiëntenorganisaties, beroepsverenigingen en verzekeraars proberen we zo de zorg transparanter te maken. Want samen staan we sterker.

Partners

DigitaleZorgGids heeft geen commerciële doelstelling. De website wordt voor een groot deel betaald uit de algemene middelen van Patiëntenfederatie Nederland. Daarnaast krijgen we geld op projectbasis. Om door te kunnen gaan met DigitaleZorgGids en de website te blijven verbeteren, werken we samen met verschillende partners. Dankzij deze samenwerkingsverbanden kunnen wij onze intensieve redactie, adviseurs en de techniek achter het platform betalen.

Privacy reviewers

Voor al deze samenwerkingsverbanden geldt: DigitaleZorgGids verstrekt nooit informatie over de inzenders van reviews aan derden. Ook staan we geen enkele invloed of inmenging toe op ons redactionele beleid. Heb je een vraag over de inhoud van een specifiek samenwerkingsverband? Of wil je ook met ons samenwerken om DigitaleZorgGids verder uit te breiden? Neem dan contact op met Anders Floor, Productmanager DigitaleZorgGids, via a.floor@patientenfederatie.nl.