Voor leveranciers

Wat kan je met DigitaleZorgGids?

Steeds meer mensen lezen reviews voordat ze een keuze maken; voor een restaurantbezoek, een vakantie of een product. Dat geldt ook voor de keuze van een digitaal zorgproduct. Het aantal patiënten en zorgverleners dat uitzoekt welke digitale zorgproducten er zijn en welke voor- en nadelen ze hebben, groeit gestaag. Ervaringen van andere gebruikers van digitale zorgproducten op DigitaleZorgGids zijn hierbij van belang. Ook jij kan jouw voordeel doen met DigitaleZorgGids:

  • De reviews geven inzicht in de wensen en behoeften van je gebruikers. Dit kunnen zowel patiënten, zorgverleners als zorgexperts zijn.
  • Je kan jouw digitaal zorgproduct zelf aanmelden en zo interessante feedback van gebruikers ontvangen ter kwaliteitsverbetering.
  • Steeds meer patiënten vinden je als producteigenaar op DigitaleZorgGids. Dat biedt mooie kansen om jouw producten te profileren.
  • DigitaleZorgGids stimuleert zorgverleners om jouw digitaal zorgproduct te gebruiken, aanvullend op de reguliere zorg.

Meer reviews

Iedere review is gratis feedback en een kans om de kwaliteit van je digitale zorgproduct te verbeteren. Dus: hoe meer reviews je ontvangt, des te meer inzicht je krijgt in jouw digitaal zorgproduct. Een goede reden om al jouw gebruikers en/of klanten te vragen om jouw digitaal zorgproduct te reviewen op DigitaleZorgGids.nl.

ZorgkaartNederland

Door een koppeling met ZorgkaartNederland, een website die ongeveer 1 miljoen keer per maand wordt bezocht, kunnen mensen zien welke zorgaanbieders welke digitale diensten en producten aanbieden. DigitaleZorgGids is daarmee een gids in het landschap van digitale zorg. Jouw digitale zorgproduct mag dus niet ontbreken in het overzicht.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Mijn digitaal zorgproduct staat er niet op. Wat nu?

Je kan jouw digitale zorgproduct aanmelden door een mail te sturen naar redactie@digitalezorggids.nl. Wij streven ernaar om jouw aanmelding binnen vijf werkdagen te verwerken. Mocht het aangemelde product geschikt worden bevonden dan wordt deze direct op de website geplaatst en staat jouw digitale zorgproduct op de site.

Over een review

Krijg ik een melding als er een review over mijn digitaal zorgproduct is geschreven?

Op dit moment is het niet mogelijk je een melding te sturen als er een nieuwe review is geplaatst over jouw digitale zorgproduct.  

Wat kan ik doen als ik een review lees waarmee ik het niet eens ben?

Het is helaas niet mogelijk om te reageren op een review. Ook kunnen wij de review niet verwijderen als je het niet eens bent met de inhoud ervan. De review is een persoonlijke ervaring van een inzender. Wij kunnen de reviews niet op juistheid te controleren. Wel vragen we inzenders om zich aan fatsoensnormen te houden. Zie onze gedragscode.

Hoe kan ik melding maken van een review die niet aan de regels voldoet?

Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van de reviews te waarborgen. Onze redactie toetst iedere ingezonden review aan onze gedragscode, voordat deze wordt geplaatst. Daarnaast doen we een aantal technische checks. Mocht je toch een review aantreffen die niet aan de gedragscode voldoet, dan horen wij dat graag. Je kan dit mailen naar redactie@digitalezorggids.nl.

Hoe weet ik of een review door een gebruiker van mijn digitaal zorgproduct is geschreven?

Reviews moeten worden geschreven door zorgexperts, zorgverleners en patiënten die het digitaal zorgproduct zelf gebruikt hebben (of door iemand die hen daarbij heeft ondersteund). Elke poging om de bezoeker/lezer te misleiden, te beïnvloeden of zich voor iemand anders uit te geven, wordt gezien als een oneigenlijke review waartegen wij zullen optreden. Zie hiervoor ons beleid oneigenlijke reviews.

Over uw aanmelding

De specificaties van mijn digitaal zorgproduct kloppen niet meer. Wat nu?

Heeft je digitale zorgproduct een update ondergaan en kloppen de specificaties niet meer? Stuur dan de juiste specificaties naar redactie@digitalezorggids.nl. Binnen vijf werkdagen worden de gegevens aangepast.

Hoe kan ik mijn digitaal zorgproduct verwijderen?

Bestaat je digitale zorgproduct niet meer of ben je niet meer de producteigenaar? Stuur dan een mail naar redactie@digitalezorggids.nl