Terug naar home

Thuismeten

Beschikbaar als:
 • Android App
 • Apple App
Kosten:
Gratis
Mogelijkheden:

Over Thuismeten

De Thuismeten app helpt jou om je gezondheid in de gaten te houden. Ook kun je op afstand door jouw zorgverlener worden begeleid bij het omgaan met je astma of COPD.     

In de Thuismeten app geef jij metingen door aan jouw zorgverlener, zoals bijvoorbeeld je gewicht of je bloeddruk. Je spreekt van te voren af met jouw zorgverlener wat jij precies moet meten en hoe je dat kunt doen. In de app vul je daarnaast vragenlijsten in over hoe het met je gaat. Bijvoorbeeld of je astmaklachten of COPD-klachten erger worden.

De gegevens die jij doorgeeft in de app worden vervolgens gestuurd naar jouw zorgverlener, die daarmee op afstand kan beoordelen hoe het met je gaat. Wanneer het nodig is, neemt jouw zorgverlener contact met je op om de behandeling te veranderen of om advies te geven.

Ook kun je in de app samen met je zorgverlener een persoonlijk Longaanval Actieplan maken. In dit plan staat wat je zelf kunt doen als je astmaklachten of COPD-klachten erger worden.

Let op! De Thuismeten app kun je alleen gebruiken als jouw zorgverlener met deze app werkt.

Bescherming van je privacy

Voldoet aan de AVG wetgeving Voldoet aan informatiebeveiligingsnormen Data wordt gedeeld met zorgverlener

Hoe wordt je privacy gewaarborgd?

Sla de carousel over

Ervaringen van mensen met Thuismeten

Uitleg top 5 en ervaringsverhalen

 • De Thuismeten app voorkomt onnodige bezoeken aan de spoedhulp.

  ‘Ik heb al lange tijd last van moeilijk behandelbare ernstige astma. Daarom gebruik ik al een tijdje de Thuismeten app. Hiermee kan makkelijk in contact komen met de verpleegkundigen en het ziekenhuis. In de app zit ook een actieplan. Zo weet ik precies wat ik moet doen als mijn scores te hoog worden.’

  Lees het verhaal
 • Door de Thuismeten app heb ik direct contact met mijn verpleegkundige.

  ‘Zes jaar geleden kreeg ik de diagnose COPD. De laatste en ergste fase. Door veel te oefenen en te bewegen blijf ik sterk. Maar langzamerhand hobbel ik wel een beetje achteruit. De Thuismeten app geeft mij zekerheid en rust. Als er wat is, dan belt de verpleegkundige direct.’

  Lees het verhaal