Terug naar home

Lichen planus

Heb jij lichen planus? Hier vind je allerlei apps en websites die jou kunnen helpen met je gezondheid. Bijvoorbeeld een app die jou helpt in contact te komen met lotgenoten. Of een app met tips voor het dagelijks insmeren van je huid. Aanbevolen door mensen met lichen planus. Ontdek op deze pagina wat voor jou werkt!

Ervaringen van mensen die apps gebruiken

Uitleg top 5 en ervaringsverhalen

 • Anke: Via de LichenPlanus app vind ik onafhankelijke informatie.

  Gaat over de apps en middelen: Lichen Planus

  Via de Lichen Planus app ben ik in contact gekomen met lotgenoten. Ik kan vragen stellen en beantwoorden en ik vind hier onafhankelijke informatie. Mede hierdoor ben ik erachter gekomen dat bepaalde producten slecht zijn voor mijn gezondheid.

  Lees het verhaal
 • Sylvia: Lotgenotencontact via de Lichen Planus app en zelfregie met Happi Huid app zorgen bij mij voor meer acceptatie.

  Gaat over de apps en middelen: Lichen Planus & Happi

  ‘Ik heb al ruim 25 jaar last van lichen planus, maar kreeg pas negen jaar geleden de diagnose. Het accepteren van mijn situatie heeft tijd gekost. Door positief te blijven en te focussen op de dingen die ik wél kan, heb ik meer regie gekregen. De Lichen Planus app en de Happi Huid app helpen mij in het dagelijks leven. Door in contact te zijn met lotgenoten en goed bij te houden hoe het met me gaat. ‘

  Lees het verhaal