Terug naar home
logo Daylio app

Daylio

Wanneer je te maken hebt met een psychische aandoening, kan het helpen om een stemmingsdagboek bij te houden. In een stemmingsdagboek houdt je elke dag bij of je je goed of juist slecht voelt. Dit kan je helpen om je emoties beter te begrijpen, inzicht te krijgen in hoe het met je gaat en te zien hoe je omgaat met je psychische klachten. Daylio is een app die je hierbij kan helpen.

Met Daylio kun je:

 • Een stemmingsdagboek bijhouden waarin je bijhoudt hoe je je voelt. Je klikt op de smiley die het best past bij de stemming die je op dat moment ervaart.
 • Je stemming koppelen aan bepaalde activiteiten. Er is een lijst met activiteiten beschikbaar, maar je kunt zelf ook activiteiten toevoegen.
 • Notities en foto’s toevoegen aan je stemming.

Als je meerdere dagen je stemming hebt bijgehouden, kun je gemakkelijk zien bij welke activiteiten jij je goed voelt of juist wat minder. Je kunt zo patronen herkennen en vaker activiteiten doen waardoor je je goed voelt.

Wat kost het?
Gratis
Te gebruiken als:
 • Apple App
 • Android App

Bescherming van je privacy

Voldoet aan de AVG wetgeving

Hoe wordt je privacy gewaarborgd?

Sla de carousel over

Ervaringen van mensen met Daylio

Uitleg top 5 en ervaringsverhalen

 • ‘Tijdens Kerst 2020 heb ik corona opgelopen. Hierdoor ben ik niet echt heel ziek geworden maar vooral vermoeid. Om goed bij te kunnen houden hoe ik mij voel, gebruik ik de daylio app. Zo kan ik goed aan energiemanagement doen.’

  Lees het verhaal
 • ‘Ik heb al enige tijd last van stemmingswisselingen en angst. Dat is erger geworden sinds mijn vrouw plotseling is overleden. Doordat ik elke dag mijn stemming op Daylio invul, kan ik goed zien hoe het met mij gaat over een bepaalde tijd. Deze data kan ik delen met mijn psycholoog en zo zie ik dus wanneer, hoe vaak en waardoor ik mij slechter voel. Als het lange tijd slecht gaat, dan neem ik contact op met de psycholoog, dat is een goede stok achter de deur.’

  Lees het verhaal